Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2008 16:13 - Прокуратурата в защита на циганския произвол
Автор: bns Категория: Политика   
Прочетен: 2178 Коментари: 3 Гласове:
0



Полицейски автопатрул е бил нападнат в пловдивския цигански квартал „Столипиново". Двамата патрулиращи полицаи са с комоцио и външни наранявания в областта на главата. Автомобилът им е със счупени стъкла.

Инцидентът е станал на 15 август около 21 ч., когато патрулът е дошъл да провери сигнал за силна музика.

След като пристигнали пред жилищния блок, където празнувала шумна циганска компания, полицаите са били нападнати от 30-годишен циганин, който първоначално започнал да ги псува, а след това се приближил до колата и ударил с юмрук единия от тях.

Те се опитали да го задържат, но останалите цигани от компанията започнали да замерват полицаите с камъни и изпочупени пейки.

След инцидента двамата пострадали полицаи са откарани в болница. Продължава издирването на останалите нападатели.

Веднага след полицейската акция, която имаше за цел да задържи участниците в побоя, от циганската организация „Нов път” са започнали да изготвят списък на около 30 семейства, които да подадат жалба до Военна прокуратура за полицейски произвол???! От Военна прокуратура пък заявиха, че щели да се самосезират за полицейски произвол и насилие дори, ако не постъпят жалби от циганите.

От казаното излиза, че в тази държава Военна прокуратура си затваря очите, когато партийно назначените шефове на МВР изпращат униформените си служители да бият пенсионери, миньори, млекопроизводители или каквито и да е други Българи. В днешна България циганинът не е рядък вид, но за сметка на това е защитен. Той има право да краде, да бие, да изнасилва и да убива, при това – безнаказано. И ако някой се опита да обуздае циганските своеволия, да се защити или да приложи Закона, неизбежно бива наказван, уволняван или съден. При това е абсолютно без значение дали си обикновен гражданин или униформен служител на полицията. И в двата случая ти си Българин – следователно си виновен.

Изводът от тези абсурди, които са наше ежедневие, е ясен – държавата е сбъркана, защото тези които я управляват са продажни червеи. Без значение дали си богат или беден, комунист или демократ, млад или стар, в тази страна не може да се чувстваш сигурен за своя живот и спокойствието на твоето семейство.

Служителите на полицията са призвани да защитават интересите на Българските граждани и данъкоплатци, а не да си затварят очите за престъпленията и да ги подминават безучастно.

Ето защо БНС и ГВАРДИЯ застават, в този случай, изцяло зад действията на полицията в гр. Пловдив. Апелираме към всички полицейски служители да бъдат солидарни с действията на своите колеги в Пловдив и да не се поддават на политическият натиск, упражняван при изпълнение на служебните им задължения от страна на висшето ръководство на МВР, служещите на международни интереси политици и „правозащитните организации”.

Бездействието на държавата в други подобни ситуации и страхът на полицаите от наказания (понякога и от уволнение) създаде у това криминално малцинство чувство за безнаказаност и им дава кураж за нови престъпления в бъдеще. Така е и така ще бъде, докато България се управлява от негодници.




Гласувай:
0



1. cornflower - българите са дискриминирани
22.08.2008 20:10
циганите са с предимство и за работа.
получават и помощи.
цитирай
2. анонимен - големия патриот!
27.08.2008 01:04
Абе, ей комплексар, когато полицията бие боклуци като теб, те са лоши, а когато бият циганите, са добри! Що за логика? Оставете циганите да преживяват както могат, те са умряло куче, а такива като теб им вадят нож. Какво сте направили за обикновените българи? Увеличихте им доходите,пенсиите,намалихте цените на парното, тока и здравните услуги...? Ама че болен комплексар, такива като теб искат да управляват България на когото за всичко са му виновни циганите, а големите българи немогат да се справят с население по- малко от Москва! Затова Доган ще ви се подиграва,а вие ще му се възхищавате защото сте некадърници и със задници обърнати към ДПС.....
цитирай
3. анонимен - до анонимен
08.09.2008 12:06
,,оставете циганите да преживяват ,както могат"-каква велика мисъл само си казал.Да не си и ти от тях? То в България всеки преживява както може в беззаконие и престъпност , а циганите и управниците са ненадминати в преживяването !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bns
Категория: Политика
Прочетен: 153446
Постинги: 95
Коментари: 72
Гласове: 1230
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930